fredag 23. januar 2015

Prosjekt opprykk 2015 har startet!

Opprykket gikk til H#¤"! på målstreken i fjor etter en god sesong. Denne sesongen er målsetningen klar, det skal rykkes opp. Troppen er ikke mye svekket fra i fjor og vi har fått inn nye spillere som forhåpentligvis vil styrke troppen ytterligere. Einar fortsetter et år til og han får med seg Arne Wang som assistent. Arne blir med når han har tid og vil styrke apparatet rundt laget. Arne virker så langt som en utrolig trivelig fyr som har mye kompetanse!

Torsdag 22. Januar startet vi oppkjøringen med første treningsøkt på Årnes.

Mye snøfall førte til at banen var litt glatt, men det var egentlig like greit, da har vi noe å skylde på.

Einar er super motivert for en ny sesong.



De fleste av oss hadde ikke sett hverandre siden vi skilte lag i fjor høst. Det var derfor spennende å se hvordan hver enkelt hadde holdt formen oppe. Når vi kom igang med selve treningen så vi dessverre fort at det ikke var mange som hadde tilbrakt mange timer med trening i vinter. Kvaliteten var dårlig. 

Årets spiller i fjor har forfalt helt og lå mer å kavet på bakken enn på beina. Han scoret også treningens beste mål, men det var et selvmål. Det har også blitt noen kilo ekstra i løpet av vinteren. 



Svima hadde så dårlig kondisjon at de vurderte å ringe ambulansen etter et par drag på slutten. 


Noen lyspunkter var det. 

Jølle så ut til å ha holdt seg noenlunde i løpet av vinteren og han scoret faktisk mål med beina ikke kroppen. 



Håkonsen som kanskje var det heteste spiss alternativet for årets sesong har klart å få en skade etter for mye seksuelt samkvem i vinter. Heldigvis har Sondre blitt et år eldre og viste veldig gode takter foran mål. Vi vil også gratulere Sondre med sitt første hår på brystet! Det er godt å se de unge vokse frem. 



Til slutt og kanskje mest gledelig var det at vi hadde 3 prøvespillere allerede på første trening. Opptakskravene til Haga's A-lag er at du klarer å finne riktig trenings dag, sted og tid, så de bestod. De gjorde også en god jobb og vi håper de blir med fremover også! Moa og Christian i hyggelig samtale med Håkonsen. TP hadde også tatt med seg naboen sin. 



Heldigvis er det lenge til seriestart og med en så rutinert og god trener er det ingen fare enda for at toppformen ikke skal dukke opp. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og det var utrolig morsomt for alle å se hverandre igjen. Vi er en flott gjeng og det sosiale var på plass med en gang. 

Nå blir det spennende å følge med Forza Haga, opprykk 2015! 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar