onsdag 25. juni 2014

Storseier i siste seriekampen før ferien!

Det å være tilbake i Enebakk og Vidotta fører oss tilbake til der alt startet her inne på bloggen. Første blogginnlegg handlet om siste seriekampen i fjor borte mot Enebakk. Det er morsomt å se hvor mye som har forandret seg på Haga etter den sure høstkvelden i fjor.

Det var nydelig vær, men mye mygg på Vidotta denne sommerdagen. Haga-gutta hadde sett tabellen og var sikre på seier, Enebakk lå sist med 0 poeng. Trenerteamet forsøkte i garderoben å jekke ned gjengen, det er kjedelig å gå på en skrell p.g.a undervurdering.

Laget som startet:

Persa

Håvard,   John Kristian,  Svima,    Richard.

Dale

Kaptein for dagen ble Jølle, han var sånn passe fornøyd med det.

Kampen startet som vi hadde håpet og trodd, Haga hadde full kontroll på et veldig tamt Enebakk lag. Det var bare så vidt Enebakk fikk låne ballen de første minuttene. Så etter 15 minutter kommer Richard rundt på vingen å får slått ballen inn foran mål, der venter Greeny. 1-0.

Da løsnet det for Haga og etter 20 minutter slås en corner inn i feltet, etter litt klabb og babb skuldrer Pat ballen ned til Richard som banker den inn fra 2 m.

Etter 25 minutter får Pat ballen og dunker inn 3-0, Loddet assisterer flott.

Dagens spiss debutant Sondre får ballen etter 29 min fra Jølle og setter inn 4-0.

Det er fullstendig overkjøring og Enebakk har ikke hatt noe skudd på mål enda. Etter at et skudd fra 30 m triller inn til Persa, overhører jeg to Enebakk spillere snakke sammen: "Det blir ihvertfall registrert som skudd på mål"

Når kampbildet ble som det ble, byttet Jursern ut stjernene sine, for å prøve ut nye folk på forskjellige plasser. Det var ikke alle som var like fornøyd med det, men Loddet ser ut til å trives godt på benken. Det er notert.

Etter 4-0 roer det seg ned, om det har med byttet av spillere eller manglende innsats på banen er vi usikre på. Garderobepraten gikk på å prøve å komme opp et hakk igjen å male på videre for å få flere mål.

2. omgang fortsetter som første med Haga dominans. Enebakk prøver seg på noen gjennombruddballer, men de lykkes ikke.

Så etter 65 min dribler Tobias rundt seg selv og et par spillere inne i Enebakk sin 16 m og setter inn 5-0, Loddet får en tvilsom assist, men Tobias gjorde det meste selv.

Nå føler jursern seg sikker på seier å legger om til 3-5-2. Med en målkåt midtbane og litt ivrige forsvarere lignet det til tider på en 2-1-3-4 formasjon. Det ble en del rot og Enebakk fikk et par halvsjanser.

78. min Greeny setter enkelt inn 6-0, Pat har assist. Før det hele avrundes med et flott innlegg fra Loddet som stanges inn av John Kristian.

Enkel og grei seier og de 4 fremmøtte tilskuerne tar fornøyd fatt på den lange veien hjem.

Ingen BB enda, men hele Laget var gode og motstanderen var ekstremt dårlig.