torsdag 10. april 2014

Uavgjort mot Skogbygda

Haga er inne i Jurserns helvetes uke. Vi hadde en tøff trening Tirsdag, kamp Onsdag og trening igjen Torsdag. Onsdagens motstander var Skogbygda og for en kamp det skulle bli, det var mer underholdning og spennende enn på Champions League kampene som gikk samtidig. De 4 tilskuerne som møtte opp angrer nok ikke på at de valgte moen fremfor sofaen.

Etter treningen Tirsdag var det mye støle muskler, så det gikk noen bokser tigerbalsam. Mange varmebukser og leggvarmere ble satt på, vi var klare for kamp.

Det ble dessverre "litt" venting, så moralen sank noe. Fuvo hadde dobbeltbooket banen, så det ble nok av tid til å kjede seg i garderoben, flere benyttet muligheten for en liten power nap.

Det var som vanlig knyttet spenning til lagoppstillingen. Jurserns utvalgte var følgende:

Håkonsen

Dagens bombe var at Månedens spiller for Mars var vraket! Han tok det ikke pent, det kom sarkastisk humring fra hjørnet når lagoppstillingen ble avduket.

Etter en times ventetid var det endelig klart for oppvarming på en steinhard 4-er bane.

Tassen har fått luftveisinfeksjon, så han måtte følge oppgjøret fra sidelinjen.Han så ikke helt fresk ut, men det er forsåvidt ikke noe nytt.

Endelig var det klart for kamp og vi entret banen! Loddet var klar for å vise frem hva som virkelig bor i den gamle mannen fra Nord.

Det jobbes på spreng med å finne en referent til kampene våre. Undertegnede har store utfordringer med å konsentrere seg om annet enn seg selv, så det blir ikke mange ordene om selve kampen.

Vi var veldig gode i 1. omgang og burde ledet 4-5 - 0, men mål av Jølle (Koret), Greeny (Pat) og en teit redusering gjorde at vi kun ledet 2-1 til pause.

PK reddet et straffespark som ikke var av det billige slaget, den var rett og slett gratis. Dommeren hadde snø, sand og sola i øynene når han blåste den. Rett etter strafferedningen følte vell PK at han hadde gjort nok fornuftig og slapp inn en lompe midt i mål, vi bør jobbe med å komme oss ned på jorden etter at vi har gjort noe bra. Resten av kampen stod PK veldig godt.

2. omgang derimot var mer varierende. Mulig det var tunge bein, mulig det var tunge øyelokk, men det var veldig dårlig i perioder. Jeg må innrømme at jeg ikke har helt kontroll på hvordan målene kom, men jeg visste ihvertfall underveis hva stillingen var. Loddet derimot forsøkte som vanlig å trekke fra mål fra motstanderlaget, heldigvis noterte dommeren målene underveis, vi ønsker en fair match.

Målene ble ihvertfall scoret av Loddet (pat), Richard og Sondre (Greeny). Richard sin var en perle. Det kom en ball ut i returrommet og Richard måket til på halvspretten. Skuddet var ikke veldig godt plassert, men keeper rakk ikke få opp henda.

Det ble også kult kort på Baki og Richard, jeg tror begge var litt lei av å spille fotball og sparket ned hver sin mann. Baki var vell litt heit i toppen på slutten og fikk seg en pause, det tror jeg var fornuftig, han hadde veldig lyst til å ha ihjel et par av spillere på Skogbygda på slutten.

Så 5-5 til slutt, mye positivt å ta med seg, men også mye å jobbe med.

Det var godt å komme i garderoben etter kampen. Begge stortå neglene hadde revna i løpet av kampen, så det var godt å få av seg skoene. Viktig å blø for strømpene fremover.

For iherdig jobbing på backen og en suser av et mål ble Richard kåret til banens beste. Premie denne gangen var en liten pose godteri fra sponsoren Rimi. Det de glemte å fortelle var at det hadde gått ut for noen år siden.