onsdag 30. april 2014

Endelig er serien igang. 3 poeng innkassert!

Endelig var serien igang. Haga åpnet hjemme mot Flisbyen 4. Gutta var gira på kamp etter en lang oppkjøringperiode. Vi har trent godt og vi er mange gode spillere i år, forventningene til sesongen er derfor skyhøye både internt i laget og på Haga generelt.

For første gang på lenge måtte vi vrake flere spillere til troppen, det er kun plass til 18 mann, dette er de utvalgte til første kampen.

Før kampen ble det servert vafler og kaffe på klubbhuset. Håkonsen stilte i dress for anledningen. Hvor lurt det er med vaffel før kamp er jeg usikker på.

Laget til kampen ble satt opp av trenerteamet. Det var ingen lett avgjørelse med en så sterk tropp. Mange ble skuffet, men vi får bare stilt med 11 mann på banen.

Sean

Etter den begredelige fjorårssesongen så trenerteamet ingen annen utvei enn å degradere "el capitan" Svima til vanlig menig og oppgradere Remi til kaptein.

Kapteinen ledet troppene ut av garderoben.

Ivrig gjeng på oppvarmingen.

Haga-gutta var heltent og startet kampen forrykende. Både Remi og Koret bommet på åpent mål før det hadde gått 10 min. Pat var også igjennom alene, men skjøt i nettveggen. Dette lovet godt.

Så løsnet det. Det ble 1-0 etter en stuss fra Remi som Koret satte kontant i mål. 2-0 ble satt inn av Remi halvveis liggende, det ble assistert av Jølle.

Trøkket i forsvarsspillet var også bra i store deler av kampen. Håvard sparka ihjel en stakkar på wingen. Mens den forulykkede fikk behandling hadde forsvarssjefen en liten justerings prat med resten av forsvaret.

Linja var rett, men dommeren var litt skakk, så det ble 2-1 på et offside mål litt ut i omgangen, men vi falt ikke sammen, men fortsatte å pøse fremover.

3-1 ble satt inn av Loddet på straffe, 4-1 ble satt inn av koret assistert av Remi igjen.

Jursern var fornøyd til Pause, men vi måtte fortsette å trøkke til.

Wego og speaker Lars var også fornøyd, men litt skummelt å se på for Lars i perioder.

Andre omgang fortsatte der første sluttet. Haga presset på og økte ledelsen igjen. Det var et flott skudd av Loddet assistert av Remi.

Herfra og ut ble det jevnere. Jeg tror mange av spillerne ble både slitne og litt heite i toppen. 5-2 kom på et frispark før 5-3 ble satt inn på straffe. Martin og Richard fikk hvert sitt gule kort.

Herfra og inn ble det litt kaotisk og litt panikk. Jursern var ikke fornøyd å satte hele benken i oppvarming.

Det ble noe bedre siste 10 minuttene og ledelsen holdt heldigvis inn.

Vi får si oss fornøyd med 3 poeng og en god start på sesongen. Banens beste Remi Fredriksen.