mandag 24. mars 2014

Første treningskampen med Einar som trener.

Det var knyttet stor spenning til formasjon, lagoppstilling og hvor Haga lå prestasjonsmessig etter at Einar kom inn som trener. Hele 2 tilskuere + 2 skadaspillere møtte opp for å følge kampen.

Det var Sand som var motstander i dagens kamp. De spiller i 5 divisjon i Odalen, det skal være omtrent likt nivå som 9. div i Akershus. Kanskje en ide til senere å flytte Haga til Odalen? Da vil vi automatisk rykke opp 4 divisjoner.

Lag oppstillingen ble en 4-5-1 formasjon med en typisk target spiss på topp. Remi har trent godt i vinter og hadde en meget god kamp alene på topp.

Laget:

David, Håkonsen, Breen, baki, Romsås, Loddet, Dale, David Trobe, Tassen, persa, Rimzt

spent stemining før kamp

Haga ble presset tilbake i store deler av kampen, men forsvarte seg godt. Etter ca 25 min satte Persa inn 1-0 på en strålende kontring. Nydelig assistert av Tassen.

Haga ble presset bakover store deler av omgangen, men selv om Haga's bakre firer var hakkete som en sag klarte de ikke å få ballen i mål. Ledelsen holdt til Pause. Einar var spent og ivrig på sidelinjen.

Andre omgang ble hakket verre for Haga. Det tok ikke mange minuttene før Sand puttet det første målet og stillingen var 1-1.

Utover i kampen kan det virke som Haga-gutta slet litt med det tøffe treningsprogrammet Einar har innført. Det skal trenes tungt nå og slippes opp mot seriestart. Utover kampen ble innbytterbenken fyllt opp av halvskadde Haga-spillere. Noe som førte til at mange spillere måtte settes inn i posisjoner som de ikke var vandt med.

Sand gikk opp til 2-1 og 3-1 før Haga fikk en redusering. Igjen var det et nydelig angrep som ble avsluttet av Persa igjen. Assist på dette målet var Rimzt.

Det ble mye slitne folk mot slutten og vi sluttet å spille fotball igjen. Håkonsen måtte ta seg en liten spypause.

Sand puttet et mål til før kampen var over. 4-2 ble sluttresultatet. Alt i alt en ok forestilling, men det er ingen tvil om at vi har mer å gå på.