lørdag 15. februar 2014

Lørdag og fridag.

Det er deilig med Lørdag, det er godt med fri fra jobben, men det er viktig å holde døgnrytmen sånn noenlunde, hvis ikke blir Mandagen enda tyngre. Frokost er jeg fortsatt ikke spesielt glad i, så det blir en enkel frokost med litt alpint på tv.



Det var mye styr og ting som måtte ordnes i går under valentines day, så det ble ingen treningsøkt da. Det blir derfor en dobbeløkt i dag. Det blir både skuldre/nakke og bein. Jeg er ikke spesielt glad i morgentrim, men for å få igang kroppen hjelper det å ta et glass hissigpulver. Det ser ikke godt ut og smaker helt jævlig, men våkner gjør du.


Det er viktig at du reiser på studio for å trene ikke bare for å leke, da kan du likeså godt være hjemme. For gamle folk er det viktig å varme opp godt, knærne er ikke som de en gang var så det trengs noen minutter på sykkelen først. 



Hvis du har dårlige knær fungerer det ekstremt godt å styrke opp muskelaturen rundt knærne. Det er ikke på død å liv viktig å ta tyngst mulig vekter, men "lette" vekter og mange reps fungerer ypperlig for å styrke. 



Etter trening er det viktig å få i seg litt næring og slappe av litt. Da passer det med stafett på tv-en. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar