tirsdag 26. november 2013

Spillemøte 6.november 2013

Sårene er leget det har møtt opp 20 karer på klubbhuset på Haga. Det er evaluering av sesongen og planlegging for neste år. Thomas (lagleder) roter med pc-en, power pointen vil ikke åpnes, det er ikke så rart når pc-en er fra 1990 og power pointen er i et format den ikke klarer å lese, vi er ikke så gode på teknologi heller. Resten av møtet foregår muntlig. 

Det ble ingen overraskelser på evalueringen av sesongen, sesongen 2013 var en fiasko. Vi bommet på det meste!

1. Evaluering/tilbakeblikk sesongen 2013
Fjorårets målsetting ble diskutert. Målet med å havne på øvre halvdel av tabellen ble ganske fort vanskelig å nå. De fleste mente dette skyldtes dårlig oppmøte på treninger noe som førte til lite kontinuitet i spillergruppa; og antallet treninger.

Det ble gitt tilbakemelding fra lagledelsen om at innsatsen fra store deler av spillergruppa har vært for dårlig når det gjelder dugnader og generelt initiativ. Lagledelsen ser det som veldig frustrerende og lite givende arbeid å måtte mase på voksne menn... Noen har trått til på merkesiden/andre oppgaver, men dette må skjerpes til neste år. Er man med må man bidra!

 Når det gjelder sesongen 2014 diskuterte vi tre løsninger. 

1. Gjøre som 2013. 
2. Starte 7-er lag.
3. "satse" i jubileumssesongen. 

Etter diskusjon og avstemming ble resultatet:

1. 0
2. 1
3. 18
Usikker: 1

Resultatet ble nesten enstemmig, det skal altså "satses"!

Det kom også frem at vi ikke har noen trener, så dette må rekrutteres eksternt. 

Møtet er hevet og stemningen er igjen høy, vi har troen på at vi igjen kan reise "the sleeping giant" Haga IF i jubileumsåret 2014! "Time will show", det har dessverre vært god stemning tidligere som ikke har ført til noe. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar